De werkplaats

Eigen werkplaats voor het beste resultaat

De ontwikkeling op het gebied van brillenglazen is vooral de laatste jaren zeer snel gegaan. De glazen van tegenwoordig zijn gemaakt van de nieuwste kunststofsoorten met hoog brekend vermogen, waardoor de glazen van nu veel lichter en dunner zijn dan vroeger. Deze glazen kunnen worden voorzien van een speciale coating die vrijwel alle hinderlijke reflecties wegneemt. Tevens zorgt die voor een superglad en antistatisch oppervlak, waardoor poetsen een stuk gemakkelijker is geworden.

Varilux-glazen zijn er in verschillende soorten. De nieuwste generatie is sterk verbeterd: grotere leesvlakken en minder vertekening behoren nu tot de mogelijkheden. Vandaar dat de gewenning sneller gaat en dat we zelfs Varilux tevredenheids-garantie kunnen geven.

Er zijn zelfs Varilux-glazen die volledig individueel aangepast worden aan de stand van het montuur en de ogen. Hierdoor kunnen we maatwerk op een hoog niveau leveren.

Alle brillenglazen worden computer gestuurd in onze eigen slijperij op maat geslepen en in het montuur verwerkt. Dit garandeert een volledige controle over het eindproduct. Ook voor de beste glazen en het beste glasadvies bent u bij ons aan het juiste adres.

Eigen werkplaats

Wij hebben een moderne werkplaats waar wij uw bril op maat voor u maken. We beschikken over de nieuwste apparatuur waarmee wij u de beste kwaliteit kunnen leveren.