Onze contactlenzen

Een zeer uitgebreid assortiment

Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment contactlenzen aan, van alle soorten zachte contactlenzen, zuurstofdoorlatende harde lenzen tot de Nachtlenzen. Ook torische en multifocale lenzen behoren tot de mogelijkheden. Alle lensaanpassingen en controles worden door onze HBO optometrist en/of contactlensspecialist uitgevoerd.

De ontwikkelingen gaan snel: neem de Siliconen Hydrogel zachte lens, die een zeer hoge zuurstofdoorlaatbaarheid bevat, of de Day-Time harde contactlens, die zeer comfortabel is en ook tijdens het sporten gedragen kan worden. Ook de Nachtlens, welke tijdens het slapen de ogen corrigeren waardoor overdag het dragen van contactlenzen of een bril niet meer nodig is, kan voordelen opleveren voor mensen die overdag geen lenzen verdragen.

Wilt u weten of contactlenzen iets voor u is, maakt u dan een afspraak voor een gratis contactlensinfo of contactlensaanpassing. Voor alle aanpassingen van onze contactlenzen geldt een proeftijd van 2 maanden. Tevens bieden wij de mogelijkheid van automatische incasso: dan ontvangt u voor een vast bedrag per maand contactlenzen, vloeistof en een controle van uw lenzen en ogen.

Kortom, laat u uitgebreid informeren door onze HBO optometrist en/of contactlensspecialist: zij weten wat het beste is voor uw ogen.

Lenzen